Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vart tog tryggheten i Västerås vägen?

En gång i tiden var Västerås en vacker, trygg och trevlig stad. I dag är Västerås en krigszon som avspeglar rån, misshandel, skottlossning, våldtäkter och bilbränder.

Skyll inte på polisen, de gör allt de kan. Men vad gör våra politiker? Jo de fyller på med problemen genom att sitta och ta det ena dåliga beslutet efter det andra. Politikerna skall lägga ner härbärgen, kvinnohem, psykavdelningar och så vidare, för den grupp som har det som sämst, för att prioritera alla dessa tycka synd om människor som livnär sig på att spöa skiten ur våra ungdomar. Att skjuta på ordningsvakter och polis i deras hem. För att inte tala om att täcka upp matematiskt inkompetenta tjänstemän som räknar fel på hur många tiotalsmiljoner som helst.

Jag ställer mig frågan. Vad är det som händer, vad kan vi göra?

Faktum är att vi inte kan göra någonting så länge politikerna är så idiotiskt naiva att inte se och förstå det som alla vi normala invånare i Västerås ser.

Vi ser blod, vi ser ledsna människor, vi känner oro, vi skriker frustation men ingen politiker verkar lyssna eller förstå. De säger att de förstår, med det gör de inte, för om de förstod så skulle det inte vara på detta vis.

Det enda vi kan göra är att gå i uppror mot politikerna i Västerås och Sverige, avsätt hela bunten och ta in nya politiker och beslutsfattare som lyssnar på medborgarna och värnar om Sverige såsom det borde vara.

Thoben

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare