Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Västeråspubliken är den tolfte spelaren

VSK riskerar att åka ur superettan. ”Jäkligt tufft”, men vi gör allt som står i vår makt för att hålla oss kvar i serien.

Varje match är som en final. Vi behöver alla som kan komma lördagen den 19 oktober till Solid Park Arena. Motståndet är fotbollslaget Mjällby.

Det är klart att det är en fördel för oss att vi har två hemmamatcher i rad. Publiken är otroligt viktig, de pushar på och får spelarna att orka ta de där sista tuffa löpningarna.

Ett starkt publikstöd i avslutningen kan ge laget de där sista procenten för att hålla sig kvar i Superettan.

VSK kommer att göra allt som krävs och lite till och trots den tuffa och utsatta tabellpositionen är jag själv optimistisk. Jag tror att vi kommer att lyckas väldigt bra på matchdagen mot Mjällby.

I avgörande matcher som dessa två hemmamatcher blir publikstödet extra viktigt. VSK behöver större stöd på läktaren. Både för att heja fram laget och för att få in mer pengar till klubbkassa

Giovanni Beatriceson

VSK-funktionär

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare