Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vem är badhuset till för?

Vi har ett nytt fint badhus i Västerås. Vackert, stort, flera bassänger, bra vatten, fina omklädningsrum samt flera möjligheter att bada bastu. Det är dock bara ett problem, det finns ingen plats att simma för motionärer.

Från klockan 6 till 9.30 och säkert längre så finns det bara tre banor att simma för motionärer, en kort och en lång, placerade vid sidorna och en för crawl. Vid sidorna är det trångt. Vid möte är det bara att välja, endera få en armbåge i sidan eller att själv sparka i väggen. Ibland är det endast en bana ledig för motionärer som inte crawlar. Alla andra banor är upptagna av VSS, Vattengympa och diverse skolklasser.

I slutet av den enda 50-metersbanan för motionärer som inte simmar crawl håller badgäster till som av olika skäl inget kan simma för där är det grunt. De skulle naturligtvis hellre vara i den mindre bassängen, vars ena halva är grund och varm men där är det bokat.

Om ni nu inte kan planera så att det finns plats för motionärer som i de flesta fall har köpt årskort för omkring 2 000 kronor eller mer så kan ni fundera på hur det gamla badhuset var uppbyggt.

Se i alla fall till så att det finns tre ordentliga ytor utan indelning i banor och lika många kortbanor som i det gamla badhuset, ta dessutom bort gräddfilen för crawlare så kommer nog de flesta att få plats.

Sen måste ni ju se till så att inte det blir för många banor bokade. Det kan inte vara så svårt.

Blir det ingen ändring kommer i alla fall jag att välja Eskilstuna badhus.

CEWE

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare