Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vem har godkänt detta?

Annons

Vi tog en biltur min man och jag förra veckan. Vi fikade på Messingsbruket och åkte sedan vidare mot Haraker. När vi åkt en liten bit in på den väg som leder till Haraker fick vi se den hög av avfall som det skrivits om i VLT. Den var inte liten, den var STOR. Den syns på långt håll, både när man kommer från Skultuna eller åker in mot Skultuna.

Hur kan det vara tillåtet att lägga upp en avfallshög av denna storlek i anslutning till Svartån? Var är våra miljökunniga hos Länsstyrelsen/Västerås stad? Kan det inte komma giftigt vatten från dessa sopbalar? Vattnet från Svartån rinner till Mälaren och från Mälaren tar vi vårt dricksvatten.

Hur kan det komma sig att detta är tillåtet? Vem/vilka har tyckt att detta är helt rätt ställe att lägga upp ett avfallslager? Åk ut och titta och se hur det ser ut nu. Det är ingen vacker syn.

Kerstin

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare