Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vem städar efter nyårsfesten på Stallhagen?

Vad tänker barnen på Fridnässkolan när gamla fotbollsplanen utanför skolan fortfarande är full av gamla fyrverkeritårtor som sköts av på nyårsafton? ”När vi blir vuxna behöver vi inte heller plocka upp efter oss,” eller…..

Vi bor på Stallhagen, ett av stans mest välbärgade område. Vi är tacksamma över att få bo i så vacker miljö. På nyårsdagens promenad förbi fotbollsplanen såg vi att ett troligen stort sällskap skjutit upp raketer för stora summor pengar därifrån medan vi andra njöt av lasershowen vid Stadshuset. ”De plockar nog upp efter sig när de vaknat” tänkte vi.

Nu har det gått tre veckor och fyrverkeriskräpet ligger fortfarande kvar. Det är så trist att se! Och så obegripligt att förstå att några som har råd att bo så fint som man gör i Stallhagen inte har vett att sköta sig bättre.

Vem tycker ni ska städa upp efter er?! Och vad skickar ni för signaler till barnen som ser detta varje dag?

Besvikna grannar på Stallhagen

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare