Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Vi gör oss bara sårbara mot andra

Replik på inlägget "Ikano - arrogant hyresvärd", VLT den 1 juli.

Signaturen E lyfter några frågor kring konsekvenserna av strävan att teknologisera enkla uppgifter som att öppna en dörr. Signaturen pekar på att ”det kräver en smart mobil eller dator”. Det betyder att dörröppningar i Kungariket Sverige indirekt kan, om Kina är framgångsrik i sin uppenbara strävan, dominera och diktera hela världen, även att dörröppnande styrs av det kommunistiska partiet i Peking.

Denna överdrivna beskrivning har till syfte att illustrera och lyfta fram hur vi i Sverige med berått mod gör oss till ”nyttiga idioter och lätta offer” för elakt sinnade nationer och kriminella syndikat. Vi gör oss sårbara.

Se på hur alla tidigare svenska regeringar under årtionden blundat för importen av ligor, som helt gratis med indirekt statligt stöd skeppar ut stulna utombordsmotorer via hamnen i Nynäshamn utan att ens höja ögonbrynen.

Vi gör oss sårbara. Snacka om att använda vår medfödda intelligens. Den tycks ha blivit bortglömd.

Hgm

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare