Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Insändare: VIK-ledare diskriminerar barn

Annons

Kommentar till Jonas Hyttrings svar angående VIK Hockeys satsning High five.

Jag har under många år sett hur ledare inom VIK Hockey har behandlat barn som inte håller måttet enligt deras ögonmått och detta under barnens tidiga år. Ledare som diskriminerar barn av olika anledningar och inte låter dem vara med på grund av detta. Ledare som bestämt sig för att det här blir ingen hockeyspelare. Ledare som selekterar barnen i tidig ålder trots att det strider mot det gulsvarta spåret. Ledare som tar ut laget som åker på den tuffare cupen och som alltid tar ut sin egen son/dotter samt de andra ledarnas barn och föräldrar som sponsrar laget får också förtur.

Hur ska ni fortgå i arbetet att utbilda ledarna i den problematik som finns? Har haft kontakt med High five utan respons.

Jag har haft kontakt med kansliet i tidigare år. Hade synpunkter på en ledare som lät sin son spela hela tiden. Fick till svar att det är bara att rätta sig in i ledet eller byta klubb. Hade det funnits en till så absolut. Nu vågar man inte säga nåt för då drabbar det mitt barn som älskar att spela hockey. Bäst att rätta sig in i ledet och att vara tyst!

Är det så här det ska vara?

Anmäl text- och faktafel

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare
Annons