Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: VIK lever återigen på skattepengar

Hur kan det vara möjligt att VIK Hockeys representanter tycker att det är rimligt att ta våra skattepengar och finansiera spelare och anställdas löner? Är det inte att utnyttja en kritisk situation till sin egen fördel?

Personligen känner jag en stolthet över VIK som klarar sin ekonomi utan att budgeterat för slutspel, någon som framgick i media när kvalserien bröts. Slutspelets intäkter skulle alltså varit en ren bonus. När sedan Magdalena förkunnade att det finns skattepengar som ska täcka löner för permitterade anställda var VIK och andra klubbar inte sena att permittera sin personal och spelare och låta staten betala deras löner. I motiveringen finns att läsa att framtiden ser osäker ut beträffande sponsorer. Jo ja tackar jag... Sponsorer vill ju oftast förknippas med klubbar som gör rätt för sig. I detta fall tycker jag att den halv miljon man tjänar på att låta oss betala budgeterade löner känns osnygg.

Piro

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare