Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Visa hänsyn i pandemin

Jag tycker att de flesta sköter sig och gör sitt bästa i matbutiker, men häromdagen blev jag faktiskt arg, och fick dessutom höra att jag bör "dra åt h.....e".

Jag står i kassakön på Ica Ettan och håller på att betala med mitt kort när en dam som redan betalat kommer och står tätt inpå mig, tätt. Hon hade hämtat en tidning och orkade inte stå i kön vid tobaksdisken och trycker sig in mellan mig och nästa kund. När jag påtalar att hålla distans så ”nejdå hon var inte sjuk”. Jag sa att det finns en anledning till att det är markerat på golvet och att andra följer detta.

När jag packat mina varor hör jag hur hon mumlar till sin man att ”jag kunde minsann dra åt h.....e”.

Hur tänkte du? Det är just såna som du som gör att det sprids smitta, sen att du hostar till gör ju saken underbar. Men visst, det var ju jag som var en idiot. Jag hoppas sjukhuspersonalen slipper såna som dig, som respektlöst har egna regler.

Jag som sa åt dig

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare