Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Visa respekt mot dem som inte älskar hbtq och mångkultur

Jag brukar läsa ledare i de stora tidningarna och även följa skribenternas twitter. Det som slår mig är den respektlöshet de visar mot oliktänkande. Är du inte 100 procent feminist är du en mansgris som vill tillbaka till 1800-talet. Ställer du inte upp på en väldigt generös invandringspolitik är du rasist och kanske till och med nazist. Uttrycker du en tvekan för klimathotet är du en foliehatt. Listan kan göras lång på alla nedvärderande saker som sägs om de som inte har samma världsbild som journalister.

Det klagas ofta på ett polariserat samhälle men vilket ansvar har de ledande medierna? I mina ögon är det stort. Det går inte att spy galla över folk som lever i en annan verklighet och sedan förvänta sig blommor i gengäld. Ta det ansvar ni kräver av andra! Behandla människor med respekt trots att de inte älskar mångkultur, hbtq och genuspedagogik!

En som tröttnat

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare