Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: VL – återinför linje 11, 12 och 13

Hösten är här och vintern kommer snart så nu är det väl dags för VL att återinföra servicelinjerna 11,12 och 13 snarast.

Vi är även många yngre som på grund av sjukdomar/handikapp inte klarar av att ta oss till ordinarie bussar. Vi har långt dit. Ta till exempel alla boende på Hammarbacksvägen, Karlavagnsgatan, Stengatan, Rekylgatan, Skyttegatan bara för att nämna några. Sen har många med mig svårt att gå från 1:ans buss när vi ska till sjukhuset.

Nu kommer dessutom helgerna, allhelgonahelgen, advent, lucia, jul, då många vill till sina anhöriga och tända ljus nu när mörkret faller över kyrkogården.

Vi kan inte gå från busshållsplatsen på Norrleden. Ska inte vi kunna besöka våra anhöriga?

Sen har vi detta med trängsel på bussarna. Den skulle minska betydligt om servicelinjerna åter togs i bruk. Det blir mer fördelat då. Det är ju inte så mycket yngre och skolungdomar som vill åka dessa linjer då de tar mycket längre tid på grund av helt andra rutter. Det skulle hjälpa till att minska smittspridningen. Så ta nu erat ansvar och ta servicelinjerna i bruk, helst redan i går.

En av många som behöver servicelinjerna

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare