Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: VSK-grabbarna förtjänar fler åskådare

Var är publiken? Det gör ont i mitt grönvita hjärta att se stora delar av sitt- och ståplatsläktarna i ABB Arena Syd gapa tomma, det är ingen vacker syn. Vi har en fantastisk bandypublik på hemmamatcherna men alldeles för få.

Hur gör vi för att få upp publiksiffrorna i Arenan? Ni som läser denna insändare kanske har ett bra svar.

En orsak till de låga publiksiffrorna kan vara konkurrensen med andra idrotter i Västerås, i synnerhet hockeyn.

Så här långt in i serien har publiksiffrorna varit en stor besvikelse. Jag trodde och hoppades att suget skulle vara större. Grabbarna i laget förtjänar fler åskådare på plats.

Jag tycker att vi borde bli bättre på att stötta vårt grönvita bandylag, speciellt när laget befinner sig i motgång. Just nu befinner vi oss i en liten uppförsbacke. Publiken i bandyhallen tillför energi till spelarna. Med hjälp av ramsor, sång och banderoller förgylls inramningen i Arenan.

Välfylld Arena där stämningen är på topp kan vara skillnaden mellan seger och förlust. Välfylld Arena ger också välbehövliga intäkter för klubben.

Utan publik på matcherna så dör bandyn ut. Det är ett faktum. Och det är väldigt oroväckande.

Så, stig upp från tv-sofforna och kom till ABB Arena Syd och stötta laget i med- och motgång under vinterns matcher.

Giovanni Beatriceson

VSK-funktionären

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare