Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: VSK måste ge järnet i 90 minuter

Det finns inga mirakel som kan hjälpa oss ut ur svackan. Det är bara hårt arbete som gäller i 90 minuter. Vi måste kriga och kämpa ännu hårdare.

Kapaciteten finns i laget, det visade vi i början av säsongen i år. Just nu behöver spelarna och tränarna lugn och ro, för att sedan jobba ännu hårdare och kämpa för varandra under hela matcherna.

Man är ofta arg och ledsen och förbannad när man känner att spelarna inte kämpat eller om man vikt ner sig, men så är det inte. Alla krigar och sliter, men det vill sig inte riktigt. Det får vara lite ful och grisig fotboll för att få det att lossna.

Om självförtroendet kommer så kommer nog målen och vinsterna också. Vi kommer absolut inte lägga oss ner och dö utan vi kommer kriga in i det sista. Sedan får vi se hur långt det leder.

För oss gäller det hela tiden försöka bli bättre för varje match. Vi måste utveckla vårt spel till kommande matcher för att få pendeln att svänga över i vår riktning igen.

Vi vet att vi är ett lag som kan vinna fotbollsmatcher i Superettan i år. Att rada upp förluster är smärtsamt och tungt både för laget och supportrarna. Vi är mycket bättre än det vi visat upp hittills, det är jag helt övertygad om.

Alla spelarna i omklädningsrummet vill vinna matcher och leverera bra resultat, så klart. Vi måste först och främst komma underfund med hur vi ska se till att bollarna inte hamnar i vårt eget mål innan vi börjar fundera på hur vi ska göra två, tre mål framåt.

Ser man till de senaste matcherna har vi skapat en hel del i offensiven, vilket är positivt. Däremot har det sett lite sämre ut i defensiven. Vi måste hitta tillbaka till vårt försvarsspel och hålla bollarna borta från vårt eget mål. Jobbar man så hårt som vi gör kan inte bollarna fortsätta studsa stolpe ut hela tiden.

Giovanni Beatriceson

VSK Funktionären

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare