Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Ynkedom av VLT

I VLT 22 maj yttrar signaturen ”Kärring” flera nedsättande omdömen om Leif Kullberg för en tidigare insändare som han har skrivit. ”Kärring” har valt att inte gå ut med sitt namn. Det förvandlar ”Kärring” från en modig debattör till en fegis som delar ut råsopar mot en enskild men inte är beredd att stå för dem. I denna ynkedom medverkar VLT genom att publicera den anonyma insändaren. Chefredaktören har uttryckt att offentliga personer och makthavare får finna sig i att bli mer ifrågasatta. Leif Kullberg är mig veterligt ingetdera. Men han är en medelålders vit man med åsikter som inte är politiskt korrekta. Jag kan inte tänka mig att motsvarande angrepp mot en namngiven kvinna signerad ”gubbtjyv” hade blivit publicerad i VLT. Så blir ”Kärrings” insändare en bekräftelse på Leif Kullbergs påstående om diskriminering av medelålders vita män.

Tomas Stenström

Svar direkt

När en person skriver en insändare med synpunkter måste den personen naturligtvis förvänta sig att det kommer repliker. VLT tillåter pseudonym på insändarplats. På debattsidorna krävs däremot att skribenten skriver under med sitt namn.

Daniel Nordström, chefredaktör och ansvarig utgivare VLT

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare