Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Ynkligt, chefredaktör'n

Daniel Nordström gör det lätt för sig genom att inte alls kommentera frågan om anonyma personangrepp eller diskriminering utan endast hänvisa till en enkel publiceringspolicy. Anonyma personangrepp brukar förknippas med näthat och förorena olika internetsajter. Om nu ytterligare ett forum blir tillgängligt för sådant kanske en del blir glada. För mig är det en stor besvikelse. Det är inte vad jag förväntar mig av en seriös dagstidning.

Tomas Stenström

Svar direkt:

Den som sticker ut hakan i en insändare får finna sig i att det kommer mothugg. Det tror jag vi är överens om. Vi är också eniga i att personangrepp inte ska publiceras. Det vi inte är eniga om är om den aktuella insändaren är ett personangrepp eller inte. Jag anser att den inte passerar gränsen. Vi har helt enkelt olika syn på detta. Jag vill upplysa om att en person som känner sig felaktigt uthängd även kan anmäla insändare och debattartiklar till Medieombudsmannen. I egenskap av ansvarig utgivare är jag nämligen ansvarig för allt innehåll.

Daniel Nordström, chefredaktör och ansvarig utgivare, VLT

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare