Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Att laga gator viktigare än att tvätta klotter

Annons

Har vid ett flertal tillfällen utan svar försökt få ansvarig gatuchef Kent Nyman att ge besked varför man under mindre än tre månader har råd att klottersanera en vägtunnel på Skälby tre gånger istället för att bättra på underhållet av våra gator. Har också tidigare utan resultat tillskrivit ansvariga politiker.

Nu har jag fått svar från Hans Näslund som hänvisar till ”Riktlinjer för klotter och liknande skadegörelse i Västerås stad”. Den är allmänt skriven och kan tolkas godtyckligt. Med erfarenhet från hur statliga verk och förmodligen även kommunala verksamheter hanterar budgetar så föreslår jag nu att våra ansvariga politiker granskar hur budgeten för klottersanering används.

Tyvärr så är min erfarenhet att man försöker att utnyttja sin budget till fullo för att inte få mindre till nästa års budget, vilket kan förklara hur Kent Nyman resonerat. Skulle vara mycket tacksam om ni politiker och även övriga skattebetalare uttalar er om hur ni vill att prioriteringen skall vara mellan å ena sidan sanering av graffiti i tråkigt grå vägtunnlar alternativt lagning av våra trasiga gator!

Bengt Davidsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons