Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Båtägarna blev överkörda ännu en gång

Västerås stad skrev avtal med Förenade båtklubbar om att klubbarna tar över vinterförvaringen från staden mot ett högt arrende. Detta skedde inför vintern 2009/2010.

Annons

Vi båtägare fick över en natt fördubblade priser för att ha båten både på land och i vatten. Västerås stad lovade i förhandlingar med Förenade båtklubbar att stadens avgift skulle sänkas kraftigt, upp till 30 procent, och det fattades ett beslut inom staden om en sänkning på 19 procent inför säsongen 2010.

Döm om min förvåning när de kör över alla och behåller sina avgifter som tidigare också gjorde att vi båtägare fick förvara våra båtar på land.

Utöver detta har de ändrat betaldatum från den sista februari till den 16 februari. Får stadens tjänstemän sin lön den 15:e i månaden?

Jag vill jag ha svar på varför man inte sänker som utlovat och hur det kommer sig att man kör över båtfolket ytterligare en gång. Man kan undra över om staden över huvud taget vill ha båtfolk i staden i framtiden. Det är inte lätt för småbåtsägare när kostnaderna för att ha båt är lika höga som inköpspriset på båten!

Hur kommer det sig att Förenade båtklubbar inte börjar arbeta för att få staden att förstå att vi är stora skattebetalare och kanske borde få något tillbaka på våra insatta medel till staden. Svar önskas.

Birger Brodahl

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare
Annons