Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brandberg (L) sprider lögner om företag

Annons

Jag har ingen avsikt att gå in i debatt utan gör endast ett par rättningar till Jesper Brandbergs (L) inlägg den 12 juni:

• Vi är inget skattestött företag, Flygteoriskolan hyr av en privat hyresvärd och sitter i flygledartornet, tanken var att hyra på fältet men bemöttes inget vidare av Västerås Flygfastigheter. Det hade varit lätt för Brandberg att kolla upp fakta kring detta om Brandberg velat.

• Jag är chef för ett utbildningsföretag men vi använder inte Västerås flygplats. Det hade varit lätt för Brandberg att kolla upp fakta kring detta om Brandberg velat. En liten hint: FlygTEORIskolan.

• Slutsats: det enda vi bidrar med till Västerås kommun är skatteintäkter, samt att våra 100-150 elever spenderar pengar på våra hotell, hyresvärdar, restauranger, affärer etc etc. Det hade varit lätt för Brandberg att kolla upp fakta kring detta om Brandberg velat.

Att du vill se förändring då det gäller flygplatsen är din åsikt och helt ok, en charm med mänskligheten är att man ska kunna tycka olika och respektera det, men det finns ingen anledning att sprida lögner om vårt företag. Det blir en rätt besk eftersmak, inte minst när det kommer från en folkvald som går till val i höst igen.

Ulf Gelberg

skolchef, Flygteoriskolan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons