Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dags att visa hjärta, VIK!

Annons

Hur förstör man en fredagskväll på bästa möjliga sätt? Jo, varför inte kasta bort en hundring genom att gå och se VIK Hockey spela (förlåt sova) sig igenom tre perioder i ABB Arena. Hur så många spelare kan se så loja och totalt likgiltiga ut samtidigt är inget annat än ett stort hån mot klubbens lojala supportrar, sponsorer, nära och kära och så vidare.

Men det är klart, matchen mot Mora var ju ingen måstematch. Eller hur var det, Fredrik Nilsson? Att sedan ledare inom föreningen har mage att i intervjuer på internetsidor gå ut och säga att det är många supportrar som bara ser till det kortsiktiga resultatet.

Säg det till dem som köpt säsongskort för flera tusen år efter år och som stöttat i vått och torrt oavsett vilken division laget spelat i. Säg det till dem som lever för laget VIK och som lägger ännu fler tusenlappar och massor av tid för att följa laget landet runt för att heja och stötta.

Och säg det till vissa av era väldigt unga supportrar som sitter med tårar i ögonen på läktaren för att deras stora idoler och hjältar inte kämpar på det sätt som man som liten kille eller tjej får lära sig från första början att man ska göra.

David Johansson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons