Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

För många flyktingar innebär en kollaps

Annons

 

Svar till Hanna. Kul att du svarade, men jag tycker att det är ganska talande hur du gör det.  Den gamla vanliga visan om att alla inte är kriminella.  Med ett sådant resonemang kan vi aldrig diskutera problem som är kopplade till invandringen eftersom att det även finns svenskar som begår brott.

Det är ett faktum att det finns en överrepresentation i brottslighet hos invandrare och att den varierar mellan olika grupper. Sverige har tagit emot många från "MENA-länderna" och de sticker ut i en negativ bemärkelse, även med hänsyn till de berömda socioekonomiska faktorerna som oftast nämns. Då anser jag att du och andra som verkar vilja ha en stor invandring är svaret skyldiga hur vi ska komma tillrätta med det jag tog upp. Hur ser era lösningar ut?

När det gäller att "alla ska frysa ihjäl vid gränsen" så är det i mina ögon inte ett seriöst argument. Det finns 55 miljoner flyktingar i världen och självklart en gräns för vad Sverige klarar av om vi ska kunna ha fungerande samhällsfunktioner såsom skola, sjukvård och så vidare. För många invandrare/flyktingar och det innebär en kollaps. Om det är så kallt vid vår gräns så har de passerat många länder med ett betydligt varmare klimat så det borde ju passa bättre?

Angående 95 procent män anser jag inte att alla av manligt kön ska låsas in, däremot de som är brottslingar. Då oavsett om de är svenskar, homosexuella, dvärgar eller enögda. För mig är invandringen Sveriges ödesfråga och jag tror att det blir svårt att reda upp men jag hoppas att jag får fel.

En förbannad Alexander

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare
Annons