Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fult och skräpigt i Västerås

Annons

Vad är det som händer i Västerås? Har aldrig sett så mycket skräp överallt. Det pratas om enkla jobb, de skulle kunna hålla rent i staden.

Varför tillåter politikerna att Västerås är så skräpigt? Var till exempel på Djäkneberget och promenerade, det var bedrövligt att se hur nedskräpat det var. Det är tydligt att ansvariga politiker prioriterar annat än att hålla Västerås rent och snyggt.

Det finns pengar till fula gula stora puckar som är utplacerade i centrum. Stora krukor med träd som är placerade vid Sigmatorget, finns det också pengar till. Konsulter som Västerås stad anlitar kostar över 100 miljoner kr per år, då finns det pengar. Det vore väl bättre om kommunen anställde folk med rätt kompetens istället, så slipper kommunen anlita dyra konsulter.

Det är dags för våra politiker att vakna och sluta slösa skattepengar i onödan. Prioritera rätt och se till att hålla Västerås rent och snyggt. Det räcker väl med att Västerås är bland de fulaste städerna i Sverige när det gäller stadsbyggnad. Det finns ingen stadsarkitekt anställd på stadsbyggnadsförvaltningen och det märks verkligen.

Cl

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons