Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Går mitt tåg idag?

Att åka ner till Västerås centralstation varje morgon och hoppas på att tågen ska följa de tider som är planerade är verkligen inte kul!

Annons

Man kan ju också gå in på SJ:s hemsida och hoppas att de har uppdaterat om samtliga inställda tåg. Men nej.

Alltså kommer man ner till stationen, märker att det står ett par hundra resenärer som väntar på ytterligare information från SJ och ser på tidtabellstavlan att flera av Stockholmstågen är inställda.

Visserligen står det på SJ:s hemsida ”räkna med stora förseningar”, och det kan jag vara beredd på, men att åka ner till stan och inte veta om tågen är inställda eller inte är inte så kul.

Den informationen borde man kunna få via webben.

SJ säger också på sin hemsida att man ska hålla sig uppdaterad via deras hemsida för att undvika onödiga resor till stationen!

SJ skapar problem för alla som pendlar och har behov av att ta sig till andra städer.

Jag själv pluggar på Stockholms universitet och är i stort behov av att gå på mina föreläsningar.

När jag har betalt en stor summa pengar för ett pendelkort och tågen är inställda och alla inte är berättigade till plats på ersättningsbussarna, eftersom dessa bara finns i en begränsad omfattning, blir jag förbannad.

SJ kan visserligen inte rå för den plötsliga kyla som dragit in över Sverige, men det är deras ansvar att vara förberedda för att så snabbt som möjligt lösa de situationer som uppstår.

Jag hoppas att SJ i framtiden är mer berett på problem som snö och kyla och hanterar problemen snabbare än vad företaget gör idag.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons