Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ge Folkets hus i Ramnäs till ungdomarna

Den dagen jag flyttade till Surahammars kommun för cirka 20 år sedan anade jag inget ... När jag läser VLT blir jag så j-a besviken på denna kommun som hellre renoverar en del av sitt kommunhus för 400 000 kronor än lägger en fjärdedel av det på oss i Ramnäs.

Annons

Vi har unga som tvingas att vistas i en lokal som är direkt undermålig: Plattor hänger löst i taket, lokalen är för liten och det som finns för våra barn är ett tv-spel, en tv och sällskapsspel. Oj, jag glömde det lilla fotbollsspelet.

I denna gamla vårdcentral med lucka på wc ska de trivas! När ska kommunen fatta, att om de vill ha de unga kvar så får de nog visa att de bryr sig.

Vad händer då?

Jo, alla försvinner. De stannar inte utan flyttar till Hallstahammar, Fagersta, Kolbäck, Västerås – men till Sura? Icke.

De andra kommunerna har mer att erbjuda, så valet är lätt. Folkets hus i Ramnäs behöver inte gå i konkurs utan användas. Men man kan ju alltid göra som de brukar i den här kommunen: riva.

Är det inte dags att någon som har lite vett tar över i kommunen och ser till att resurser hamnar där de behövs och inte som det är nu.

Vad gör ni styrande för att främja vår kommun och som inte gagnar bara er?

Förstår ni inte att de som är vår framtid kör ni bort?

Ge Folkets hus i Ramnäs till ungdomarna.

Nina Lisberger Broström

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare
Annons