Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hur vet du att Bring har post till dig?

Annons
Bring delar ut post var tredje dag.

Svar till En som är arg på Citymail. För det första, hur vet du när Bring ska dela ut post till dig? Jag kan förklara lite hur Bring fungerar då du inte verkar ha koll.

Först och främst, Bring har ett tredagarsflöde, vilket innebär att det delas ut post till din brevlåda (förutsatt att du faktiskt fått post) var tredje helgfri vardag. Som du nämner så har du alltså sett en cityman (brevbärare) på din gata den 18 december, det innebär att det inte borde ha varit en cityman på din gata varken på den 14 eller den 19 december.

För det andra, att du har sett lådor någonstans innebär inte att den posten ska till just dig, den posten ska förmodligen till någon annan adress i närheten (eftersom du såg dessa lådor dagen efter att posten skulle delas på din adress). Lådor ställs ut för att endast ett visst antal lådor får plats på cykeln åt gången, det kan faktiskt ta flera timmar innan cityman kommer fram till lådorna, beroende på mängden post.

För det tredje så är detta i december, många kanske har semester eller är sjuka, vilket kan medföra att den personal som finns tillgänglig kanske kör dubbla rundor. Det kan ta några timmar extra att få ut posten då.

Det här med att en cityman kollat på din brevlåda men cyklat vidare kan bero på många saker. Cityman hade förmodligen ingen post till dig, och åkte därför vidare. Med jämna mellanrum så kollas även behovet av reklam, cityman kanske noterade ditt behov och cyklade vidare. Tips: ha bredlådan lättåtkomlig och synlig, det är lätt att missa den annars, alla kan göra fel.

Cityman

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons