Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inför medborgarlön till generaldirektörer som bryter mot lagen

Annons

Nu måste väl ändå måttet vara rågat av oegentligheter inom statliga förvaltningar. Den senaste i raden är nu den om fifflet inom Transportstyrelsen som har öppnat Sverige för utländska infiltratörer. Det kan ställa till väldiga obehag i framtiden för nationen som vi i dag inte vet en aning om.

Att folk i dylika positioner anser sig ha rätt att agera mot lagar och normer är något som ej borde få förekomma. Man kan undra om de ens har folkskoleutbildning eftersom man har svårt att tyda alla gränser för sitt agerande. Är inte detta att betrakta som högförräderi mot nationen Sverige?

Vad värre är, sådant bör straffas med fängelse om det ska vara någon ordning i ett samhälle. Men det kan vi med stor sannolikhet glömma i det här fallet, personen i fråga avgår alldeles säkert med en väl tilltagen fallskärm och kan leva bekymmersfritt under lång tid framöver. Är det inte dags att införa medborgarlön även för generaldirektörer som ställer sig över lagens råmärken, i synnerhet då man sätter nationens säkerhet i fråga?

Fattigpensionär

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons