Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Inget mer skattegnäll från mig!

Annons

Skribenten hyllar bemötandet på sjukhuset och vårdcentralen.

Efter att ha arbetat i 47 år med endast ett fåtal sjukdagar har nu verkligheten kommit ifatt mig. Under de senaste tre åren har jag både blivit kallad för kontroll av kroppspulsådern samt behövt uppsöka vårdcentralen ett otal gånger samt legat inne på sjukhus totalt sju dygn för operation och vård/behandling.

För allt detta har jag betalt två frikort à 1 100 kr samt sju vårddygn à 100 kr. Totalt 2 900 kr. Hade jag bott i USA är jag inte säker på att summan hade stannat under en miljon.

Jag har som de flesta genom åren gnällt på våra skatter men det gör jag absolut inte längre, utan tycker som Mona Sahlin att ”Det är häftigt att betala skatt”. En vacker dag får vi alla en ”återbäring” på den uppoffring vi gör idag.

Den sjukvård som jag varit i kontakt med i Västerås, både på vårdcentralen och sjukhuset, har fungerat fantastiskt bra vad gäller tillgänglighet, bemötande och professionalitet. Nu finns ju även tillräckligt med parkeringsplatser vid sjukhuset så inte ens det kan jag klaga på. Synd bara att jag inte insåg detta tidigare.

Conny Johansson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons