Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lått oss slippa reklam på papper

Annons

Där vi bor slängs reklamen utanför huset då de boende inte vill ha reklam i brevlådorna. Varför fortsätta producera reklam i pappersform som fler och fler inte vill ha? I dessa tider med klimatförändringar och onödig skogsavhyvling borde de företag som bedriver tillverkning av reklam hitta på en lösning till detta problem. Till exempel kan de gå runt i stan och göra en mätning av hur många hushåll som inte vill ha reklam, på så sätt spar vi in massor med papper som bara slängs.

Förstår att alla inte har tillgång till media som datorer och smartphone och behöver reklam på annat vis, men dessa hushåll är få. Till er företag som vill ut med reklam, adressera den till de kunder som vill ha den, så gör man på nätet. Blir lika förbannad varje vecka att se dessa reklamhögar som ligger slängda. Antar att Direktreklam inte vill att det kastas utanför bostäder. Har kontaktat Mimer vid flera tillfällen att det är ett problem, de har varit i kontakt med Västerås Tidning och Direktreklam men det verkar inte hända så mycket.

Sist vill jag säga till dig som ska dela ut reklamen och som jag antar blir trött på att de boende inte vill ha den, prata med det företag du jobbar för och säg att det blir reklamblad över. Eller är det så att du skiter i att dela ut och slänger det i en hög i stället? Lättförtjänta pengar, vet att även Västerås tidning har legat kvar. Tack för ordet.

Klimatkämpe

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare
Annons