Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Löfven, prata med SD och inte med MP

Annons

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson.

Stefan Löven talar om att bjuda in de borgerliga partierna till diskussion om immigrations-, flykting- och säkerhetspolitik. Varför skall man utesluta det som det verkar andra största partiet nämligen Sverigedemokraterna från diskussionerna?

Man må ha åsikter om delar av deras ideologi och deras förflutna men man måste i rättvisans namn tillstå att historien har gett de rätt i vissa invandrings- och flyktingfrågor. De är dessutom ett parti i Sveriges riksdag. Och tänk på det gamla talesättet “Även en blind höna hittar ett frö”. Sverigedemokraterna kan säkert tillföra nya idéer och uppslag till en bättre immigrations-, flykting- och säkerhetspolitik även om kanske inte allt de står för är realistiskt.

Och förhoppningsvis kommer inte Miljöpartiet och Vänsterpartiet att ingå i diskussionerna. Dessa partier är ju till viss del orsaken till de problem vi har idag med en slapphet i hantering av flyktingar och kravlösheten på de som vi ger asyl och temporära uppehållstillstånd.

Miljöpartiet har ju utmärkt sig med en bostadsminister som umgicks med islamistiska fundamentalister, en partiföreträdare som vägrade ta journalister i hand och en integrationsminister som inte har en aning om hur det står till med integrationen och hantering av återvändare från IS.

Ej sverigedemokrat

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons