Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Luktade som sunkig kattlåda – typiskt 90-talister att inte orka städa?

Annons

Svårhanterlig apparatur?

Har haft ett par västeråsare som hyresgäster en period. De lämnade lägenheten i ett mycket ostädat skick, rentav snuskigt. Vid inflyttning var bostaden fräsch och välstädad. Vid utflyttning verkar det som om de boende vare sig hanterar dammsugare, rengöringssvampar eller någon städprodukt.

De säger att de inte kan städa. Men klarade ändå av en fuskstädning mellan möblerna. Lämnade drivor av äckligt hår och annat snubb där det inte direkt syntes. Däremot klarar de av sina jobb som säljare av diverse produkter. Och verkar göra karriär.

Hyresgästerna verkar också ha trott att möblerna är någon form av träningsredskap. Hade de gjort samma sak med sina egna möbler?

Bostaden luktade som en sunkig kattlåda. Är det typiskt 90-talister att vara så nonchalanta och tro sig komma undan med vad som helst? Att inte stå för skador?

Och är det den typen av anställda som ett säljande företag vill ha? Sådana som fuskar och lämnar skit där det inte syns? Som tror att de kan strunta i att göra sin plikt och tro att allt bara är till för deras egen njutning.

UA

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons