Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Omöjligt att nå Postnord

Annons

Den 12 april fick jag ett brev från Postnord, Västerås, där det står att jag har fått en försändelse från utlandet. Ringde telefonnumret 0771-333310 för att ställa frågor som jag inte hittade svar på under moms.postnord.se, dit man enligt brevet blir hänvisad till. Klockan var 09.42 och jag hade kö plats 112. När klockan var 10.46 orkade jag inte vänta längre. Då var min kö plats 56! På nämnda hemsida ska man kunna få se bild på försändelsen genom att ange försändelsebeloppet. Tyvärr fungerade inte detta trots rätt försändelsenummer.

Har även försökt chatta med Postnord. Började idag kl 13.36 och gav upp kl 14.39.

Nu önskar jag svar från Postnord. Hur gör man när man inte kan få kontakt med någon? Hur vet jag varifrån min försändelse kommer och om den är till mig då jag inte beställt något? Enligt upplysningar står det att om det är en gåva med värde understigande 500 kronor behöver man inte betala. Hur gör man då?

Jag klandrar inte personalen men nog måste jag säga att det är ett stort systemfel i rutinerna. Kundvänligt är det definitivt inte.

Annelie Jakobsson, Kolsva

Svar direkt : Jag kan bara beklaga Annelie Jakobssons svårigheter att få kontakt med oss. Våra nya rutiner har medfört vissa inkörningsproblem, som gjort att många hört av sig till oss. Vi är självklart inte nöjda med att våra kunder först måste vänta på sina försändelser och dessutom måste vänta på svar från oss. Vi har satt in extra bemanning för att besvara frågor över sociala medier, på chatten för momsfrågor och inom kort kommer även personalen som svarar på mejl och telefon att förstärkas. Samtidigt jobbar vi för att finslipa den fysiska hanteringen av försändelser från tredje land, så att ledtiderna ska bli så korta som det bara är möjligt.

Christian Westerdahl, produktionsområdeschef, Postnord

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons