Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Plaskdamm på Lögarängen – det måste vara ett skämt

Annons
Det blir ingen vanlig utomhusbassäng vid nya Lögarängsbadet. En plaskbassäng har nämnts som tänkbar satsning.

Kommunen vill få in förslag från oss gällande Lögarängen. En tidigare publicerad artikel från en politiker indikerade att det ska bli en "plaskdamm" där nuvarande utomhuspool är. Verkar som att området också skulle bli tillgängligt för hundar? Det måste ju vara ett skämt. Politikern hänvisade till att det är många barn som inte kan simma och därav skulle ha mer nytta av en "plaskdamm".

Alla som kan simma då? När jag är på Lögarängen är det blandat med åldrar, både små som inte kan simma så klart och äldre barn som kan simma. Om man inte kan simma behöver föräldrarna titta till sina barn och se till att de lär sig simma. Att ta bort poolen av anledningen att en del inte kan simma är att utesluta många av Västerås skattebetalande invånare.

Var ska de som vill bada/simma ta vägen? Kan bli trångt inne i badhuset och tjusningen med solen och sommaren går bort då det inte kommer vara möjligt gå ut, vad jag förstått. Ska barnfamiljerna ha sina filtar på golvet runt inomhusbassängerna? Jag förstår inte alls hur man resonerar.

Kanske resonerar man på samma sätt med cykelställena vid nya entrén på lasarettet. Tänker man att det är många som inte kan cykla då antal cykelställ nu är klart färre?

Behåll poolen och möjligheten till härlig sommaraktivitet och gör Lögarängen till något att vara stolt över, inte till åtlöje.

Marie Andersson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons