Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Regeringen saknar medkänsla

Annons

Man blir förbannad och ledsen av att läsa om lagförslaget om de svårt synskadade i Sverige. Denna regering har gång på gång slagit hårt mot de svagaste i samhället. Nu vill de göra det mycket svårare för de synskadade. Allt för att spara pengar.

Magdalena Andersson skryter konstant om hur bra det går för Sverige, men samtidigt sparas det på de svagaste. Löfven talar om trygghet. För vem?

Isabella Lövin slår sig samtidigt för bröstet om att vi är i världsklass på att ge bistånd till andra länder, samtidigt säger hon att alla människor har lika värde. Vad menar hon? Vi ger bort många miljarder i bistånd varje år till diktaturländer, samtidigt som det har blivit som det är i Sverige idag.

Löfven och hans regering (och de som har röstat fram dem ) skulle skämmas.

Det är elakheter på högsta nivå att ens lägga ett lagförslag om att de synskadade måste redovisa alla kvitton för att få ersättning. Samtidigt plockar riksdagsledamöterna ut miljontals kronor varje år utan att behöva redovisa sina kvitton.

Den här regeringen visar ingen empati för sina medborgare. Det enda man har att hoppas på är att karma slår till ordentligt.

En politiskt intresserad

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons