Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sverigedemokraternas kyrka välkomnar alla

Annons

Ramnäs kyrka.

REPLIK. Det låter fint när Carita Widjeskog pratar om ”sin” kyrka där alla är välkomna oavsett kön, etnicitet och sexuell läggning men tydligt är att det endast gäller för de människor som delar hennes politiska åsikter. Ändå säger hon att politik inte hör hemma i kyrkrummet. Politik hör, enligt mig, hemma i de flesta vardagliga situationer eftersom hela vårt liv styrs av de lagar och regler som finns i vårt samhälle.

Vi Sverigedemokrater vill ha en kyrka som står upp för sina traditioner och sin kristna identitet. Kyrkan ska vara kyrka – på riktigt! Vi vill förvalta och värna om Sveriges största kulturarv nämligen kyrkomiljöerna, exempelvis genom att vårda traditionen kring skolavslutningar i kyrkan. Vi vill intensifiera det sociala arbetet för i första hand ensamma äldre, brottsoffer och unga med psykisk ohälsa.

I dessa tider då vårt samhälle präglas av strider och oroligheter vill vi tillsammans återskapa en kyrka med stark kristen identitet, en trygg plats, en stöttepelare i samhället dit vi alla kan vända oss. I Sverigedemokraternas kyrka är alla välkomna att dela glädje och stunder av sorg, finna tröst, trygghet och gemenskap.

Maria Ihrelius Hvid

Ett av de fyra namnen på Sverigedemokraternas valsedel i kyrkovalet den 17 september

Sura-Ramnäs församling

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons