Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tack, Ingemar Skogö, för att du tar tag i ett problem

Annons

Jag vill berömma vår landshövding Ingemar Skogö för att han tar tag i problemet med att det inte är täckning för mobilerna över hela vårt län.

Jag använder bilen och pratar väldigt mycket i mobilen när jag är ute och åker (handsfree) i mitt uppdrag som ordförande i Hyresgästföreningen Aros Gävle. Det har hänt att personer jag pratat med i mobilen frågat var i Sverige jag befinner mig eftersom samtalet bryts hela tiden på vissa sträckor.

Åker jag från Västerås mot Sala så bryts samtalet ett flertal gånger, för att inte tala om mellan Sala och Heby där vi har sommarstuga. Där har vi knappt tv 1, 2, eller TV 4 och ännu mindre kontakt på mobiltelefonerna!

Då räknas platsen att ligga i mellansverige och där, om någonstans, borde det vara täckning för både tv och mobil. Tv-bilden varierar väldigt mycket i kvalitet.

Eftersom Regionen Aros Gävle består av Västmanland, Uppland och Gävleborg så finns dessa problem även i de två andra länen.

Så jättemycket tack till Ingemar för att du tar upp problem som inte leverantörerna av mobil eller tv-kanaler erkänner att de misslyckats med, täckningen i Västmanland.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare
Annons