Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vårdslösa bilförare vid Nordanby äng

Annons

Nybyggt Mimer-hus på Nordanby äng.

Det finns mycket att fundera över angående det nya området Nordanby äng i Västerås. Vi boende har framfört många saker till både Aroseken och Mimer men inget sker, anser vi.

På hemsidorna står det att området skall vara rökfritt vilket det inte är, Mimer säger att deras hyresgäster inte skall röka alls på området medan Aroseken har angivna rökplatser där det är okej att röka, Reglerna är alltså olika men det finns inte någon information alls på området om vad som gäller och då är det ju ganska svårt för folk att veta. Så bättre info angående detta problem skulle behöva komma upp, inte bara för oss hyresgäster utan även för besökare till området, En anslagstavla kan väl inte vara allt för dyrt, kan vi tycka.

När det gäller bilkörning inne på området kör vissa så fort att det är hemskt. Det finns en lekplats utmed Vikhusgatan där det trycks ordentligt på gaspedalen, Det finns ingen angiven hastighet vad som gäller i området och alla vet eller förstår inte att i tättbebyggt område är det 30 km/h som gäller, Vi vill ha farthinder inne på området eftersom vi är rädda om våra barn.

Längs Bergslagsvägen finns inget staket och det är hur lätt som helst för våra barn att springa ut på vägen. Det kommer förmodligen att ske en tragisk olycka om inget görs.

I övrigt finns det inte så mycket mer att tillägga än att det är synd att området fått dålig kritik ifrån många håll, Det är inte alls ett bråkigt område, det är lugnt på kvällarna.

Boende på ängen

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons