Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Inte det lättaste att få fram posten

Jag är sekreterare i en förening och som sådan skriver och skickar jag ut medlemsblad till våra medlemmar. Efter utskick av vårens medlemsblad kom ett i retur, med uppgift att adressaten flyttat och ingen ny adress fanns. Denna medlem bor i Hallstahammar.

Vid koll på nätet så hade medlemmen den adress som fanns på kuvertet. Jag skrev då om detta på vår Facebooksida och en kvinna som bor granne med vår medlem svarade att de visst bor kvar på adressen.

Jag åkte med brevet till Postnords inlämningsställe och förklarade för dem att personerna bor där. Tro det eller ej – ett par dagar senare ligger brevet i vår brevlåda igen, med samma uppgift! Jag åkte då till Postnord igen och sa att, om brevet kommer tillbaka en gång till så kommer jag att åka till Hallstahammar med det själv och jag kommer att skicka en reseräkning till Postnord. Då fungerade det! Ska man verkligen behöva hota dem för att få posten levererad?

Marita Åberg

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare