Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Storförlust för Blue Hammers

Sura föll i stökig match mot Enköping.

Annons

Enköping stod för motståndet på bortaplan i Sura Blue Hammers sista match i grundserien i division 1C. Chansen att gå till allettan var redan borta och i stället handlade det om att få en bra placering inför fortsättningsserien.

Men det ville sig inte för Sura.

Enköping tog tidigt ledningen och även om Sura reducerade till 1-2 tidigt i andra perioden var laget aldrig riktigt nära utan förlorade till slut med 2-7.

-Vi var lite nonchalanta, framför allt i den andra perioden, och det straffade sig direkt, säger tränaren Johan Rauch.

Matchen präglades även av utvisningar och varsitt matchstraff delades ut efter bråk mellan Suras Christoffer Udd och Enköpings Fredrik Lundin.

-Vi behärskar oss inte som vi ska när vi får domslut emot oss. Och i just den situationen knuffar en av våra killar till en av deras, som slänger sig ner och filmar. Då hoppar en av våra in från båset och crosscheckar deras kille och så blir det bråk. Det får vi i båsen ta på oss. Vi ska kunna hålla våra spelare lugna och sådant får inte hända, säger Rauch.

Sura fick även senare Andreas Arbinger utvisad 2+10 minuter för slashing och snack.

De övriga resultaten i serien gick dock Suras väg och laget behåller sin plats i tabellen inför fortsättningsserien som börjar 3 januari.

Mer läsning

Annons