Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

”Jag blev helt nollställd”

I fredagens avsnitt av Talang 2010 höll jurytrion Bert Karlsson, Charlotte Perrelli och Johan Pråmell audition i Kalmar för att hitta talangfulla artister.

De sökande bjöd på väldigt blandade framföranden: en dansande hund, en akrobat, en ståuppare, en bodybuildare och en clown.

En av deltagarna i programmet var västeråsaren Jonnie Landenberg, som går under artistnamnet Jonnie Bojj. Han är långtradarförare som sedan ett och ett halvt år tillbaka ägnat sig åt att buktala.

– Jag gillar att underhålla, det är utvecklande och man träffar mycket folk, säger Jonnie

.

Men under hans scenframförande i Talang 2010 tappade han tråden och lyckades inte ta sig till slutaudition. Samtliga jurymedlemmar gav Jonnie ett rött kryss.

– Jag blev ganska sågad. Jag hade först ett väl inrepat manus men bara några dagar innan audition så finslipade jag manuset tillsammans med min mentor, så när jag klev upp på scenen hade jag två manus som krockade i huvudet – så jag blev helt nollställd, förklarar Jonnie.

Han berättar att han inte var beredd på den enorma pressen det var att på bara två minuter visa vad man går för.

– Men jag ser det inte som något personligt nederlag, jag misslyckades bara just där och jag lärde mig nåt. Jag har lagt Talang bakom mig och kommer absolut att fortsätta uppträda!