Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jesper Brandberg (L): Missnöjda bör bli aktiva i politiken

Liberalerna välkomnar med varm hand

Annons

Lars Öhman uttrycker i VLT 3 november sin starka frustration över attentatet mot polisens bostad. Öhman vill skapa förändring i samhället och menar att nuvarande politiker inte lyckats med det.

Vi politiker borde avgå så att andra kan ta över, menar Öhman, och många med mig kan nog känna igen sig i den känslan - det är vanligtvis just därför många av oss blivit politiskt aktiva.Lars Öhman undrar när och hur förändringen kan börja. Jag ska ge ett konkret erbjudande och förslag.

Jag inbjuder Lars Öhman till Liberalernas partilokal på Norra Källgatan (mitt emot polishuset) tisdagen 14 november klockan 17.30. Jag lovar att vara där och vänta på dig, så kan vi diskutera i vilka roller du kan vara med och ta ansvar i kommun och samhälle framåt.

Kanske är det som du skriver, att du är bättre lämpad än många andra (inklusive mig själv) att ta detta ansvar. I så fall är det viktigt att du dyker upp.

Vi liberaler välkomnar dig med varm hand! Du har uppenbarligen både ambition och förmåga att uttrycka dig, bra egenskaper om man vill leda samhällsförändringar.

Passar inte tiden så ring mig via stadshusets växel så ordnar vi en annan. Om partiet av något skäl inte skulle passa så är jag säker på att dörren står öppen även på andra håll.

Men låt inte ditt starka engagemang gå förlorat. Ta nu chansen att vara med och ta ansvar för samhället framåt!

Jesper Brandberg (L)

oppositionsråd

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel