Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Johan Karlsson räddade poäng när Tortuna kryssade mot Västerås BK30

Annons

I halvtid ledde Västerås BK30 matchen på hemmaplan i division 4 Västmanland i fotboll mot Tortuna med 1–0, efter mål av Eduardo Flores Osorio. Men i andra halvlek jobbade sig Tortuna in i matchen, och kvitterade genom Johan Karlsson. Matchen slutade 1–1.

– För tredje matchen på raken släpper vi in ett mål inom matchens sista fem minuter då vi varit i ledning eller haft oavgjort. Jag lider med vårt unga lag idag som är spelmässigt överlägsna men inte lyckas stänga matchen trots flertalet kvalificerade målchanser, tyckte Västerås BK30:s tränare Morgan Ängerfors, efter matchen.

Tortunas tränare Fredrik Abrahamsson om matchen:

– Ja vi får nöjda med en pinne idag, vi kommer egentligen aldrig riktigt in i matchen och har en väldigt hög felprocent i vårt spel. Men grabbarna slet och efter lite justeringar så fick vi i alla fall in kvitteringen. Jag är ändå nöjd med att vi inte viker oss utan hela tiden försöker.

Det var Västerås BK30:s fjärde match i rad utan seger.

Båda lagen har haft en tuff start på säsongen. Västerås BK30 har bara två poäng och Tortuna har tre poäng efter fyra spelade matcher.

I nästa match möter Västerås BK30 FC Västerås hemma och Tortuna möter IFK Västerås borta. Båda matcherna spelas onsdag 15 maj 19.00.

Annons