Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jordskott blir nattrysare – på SVT Play

Alla fans av Jordskott behöver inte vänta till klockan 21.00 på söndagar för nya avsnitt när den svenska "skogsrysaren" nu drar igång sin andra säsong den 15 oktober. På SVT Play sänds varje avsnitt med start 00.01 på söndagsnatten.

Missa inte! Live-tv: Möt skådespelare och Salabor på smygpremiär av nya säsongen av Jordskott

– Vi tyckte det var en spännande idé att se om några tittare vill förlänga sin lördagskväll med lite ryslig spänning i ”Jordskott”-världen innan de går och lägger sig. Kanske blir det mest för de inbitna fansen, men de är många och hängivna så det känns kul att kunna bjuda dem på nåt extra, säger Peter Nyrén, programbeställare för drama på SVT, till Expressens tv-blogg Spoiler Alert.

Avsnitten av Jordskott 2 går således att se via SVT Play klockan 00.01 natten till söndag.

– Det här gör vi speciellt för ”Jordskott” men vi testar oss hela tiden fram med olika sätt att publicera våra program i Play för att se om vi kan göra det lättare för publiken att hitta och följa våra serier, säger Peter Nyhrén.

Trailer för Jordskott, säsong 2:

Här kan du se alla avsnitt av Jordskott, säsong 1, på SVT Play