Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Jubel för miljon-katalogen

Det firades jubileum på Ikeavaruhusen på torsdagen. Möbelvaruhusets katalog är klar för att distribueras till hushållen för sextionde gången. I Västerås bjöds inbjudna kunder på rundvandring och frukost.

Det är Insidan som räknas, är katalogens titel och huvudtema i år. En timme innan varuhuset öppnade för dagen var ett fyrtiotal kunder utanför entrén för att bli bland de första att få nya katalogen och för att titta närmare på årets tema som handlar om olika förvaringsmöjligheter för alla hemmets rum.

- Men det nya katalogen innehåller också flera hundra produktnyheter och sänkta priser på hundratals produkter. Katalogen kommer också att släppas som gratis iPhone applikation, som laddas ner via Ikeas hemsida. På nya communityn Livet hemma, bjuder vi in alla att dela med sig och ta del av inredning, design och hemmaliv, sa Henrietta Johansson, varuhuschef Ikea Västerås, när hon välkomnade varuhusbesökarna.

I en liten utställning i entrén har fyra lokala personligheter fått fylla var sitt vitrinskåp. Det är konstnären Micke Reuter, producenten Thomas Thörnholm, sångerskan Marie Picasso och Kalle Olsson, Vik hockey som dekorerat hyllorna med personliga saker från sina karriärer.

Än så länge är det, förutom premiärbesökarna igår, bara varuhusets anställda som fått den nya katalogen i sina händer. På varuhuset finns dock lånekataloger att tillgå redan nu. Till hushållen kommer den att skickas ut med början på måndag och fram till och med fredag.