Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kaita mordhotad efter utvisning

Sani Kaitas utvisning drabbade Nigeria hårt. Det har även gjort att Kaita fått ta emot mordhot - som dock inte oroar den nigerianske spelaren.

Annons

På torsdagen blev Nigerias Sani Kaita utvisad mot Grekland efter att han fått en rejäl snedtändning och sparkat ner Vasileios Torosidis.

Utvisningen var en stor del i att Nigeria förlorade matchen med 1-2, och hans tilltag uppskattades inte av alla.

Nu avslöjar han att han fått ta emot mordhot efter händelsen.

- Ja, jag har mottagit några hot mot mitt liv. De skickades till min mejl men jag störs inte av det eftersom jag är en muslim, bara Gud bestämmer vilka som lever och vilka som dör, säger han till tysk media.

Men även om inte mordhoten oroar Kaita erkänner han att han har legat sömnlös efter sin utvisning.

- Jag kan inte sluta be om ursäkt till alla nigerianer för att jag gjorde detta kostsamma misstag. Jag kunde inte somna eftersom jag tänkte på vad mitt agerande kostade mitt land, men jag hoppas att vi vinner vår nästa match (mot Sydkorea) och går vidare till nästa omgång, där jag hoppas återupprätta mitt anseende med att göra en bra insats.

Stockholm/TT