Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kärleken började med träning och hundtricket

Marina Hörnicke vinner biobiljetter för sin fina historia till kärlekskartan. Kärlek kan börja i en crossfit box.

Marina Hörnicke hör till dem som lämnat en härlig berättelse till kärlekskartan som vi öppnade inför alla hjärtans dag.

Marina Hörnicke tränar dagligen på crossfit boxen Crossfit Walleye på Fältmätargatan i Västerås.

– Jag tränar crossfit, thaiboxning, gymmar. Det blir lite blandat, säger Marina Hörnecke.

I slutet av augusti 2017 klev det in en ny kille där.

"Jag ville mest bara vara trevlig och få Tommy som då var ny där att känna sig välkommen", skriver Marina i sin berättelse och konstaterar att efter den dagen förändrades deras liv fullkomligt.

"Jag skrev till honom dagen efter för att fråga hur han mådde och vi började ta oss till boxen i sällskap. En dag drog jag lite halvt hund tricket efter en promenad och vi hade vår första dejt en vecka efter första gången sågs, då blev det säckfys som jag var instruktör på och efteråt sparrades vi i thaiboxning då det visat sig att han också hållit på :)"

"Kärlek börjar med bråk och hund tricket ;p"

Marina sålde sin tvårummare och flyttade in hos Tommy i november, nu strax flyttar de in i en gemensam tvåa i mars. Den sjunde mars har förresten paret varit tillsammans i ett halvår.

"Jag är så glad att jag valde att heja på honom. Den killen har fått mig att känna känslor jag inte visste existerade och stöttar mig i vått och torrt, kaos och glädje."

Läs mer:

Avloppskatastrof slutade med kärlek och barn