Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Keita: "Jag kan ta på mig den här förlusten"

Aly Keita har briljerat i säsongsinledningen.
Men seriefinalen mot Hammarby TFF vill Syrianskakeepern helst glömma.
- Första 15 minuterna är riktigt dåliga och jag vet inte vad jag håller på med, säger han.

Aly Keitas inledning på säsongen har varit strålande.

Så bra att klubbar högre upp i seriesystemet fått upp ögonen för keepern.

Mot Hammarby TFF satt enligt uppgift både AIK och Assyriska med tränaren Rikard Norling och scoutade.

- Det var synd att han såg den här matchen. Efter en sådan här match är inte det jobbigast, det är att laget förlorade. Det är riktigt tungt, säger Keita.

Syrianska låg under med 0-2 när Keita skickade bollen rakt i gapet på en Hammarbyspelare som lade upp för Ivan Tedengren som gjorde 0-3.

- Första 15 är riktigt dåliga. Jag vet inte vad jag håller på med. En riktig tavla. Det känns riktigt tungt. Sen tycker jag att vi kommer in i matchen, vi tar över och jag tycker inte att vi är ett sämre lag än dem.

Ni blir rejält straffade första kvarten?- Absolut. Det är tre lägen som är försvarstavlor … att vi inte får bort bollen. Jag tar på mig ett av dem, kanske två. Det är riktigt jobbigt.

Är ni ett lag som är kapabelt att vara med i toppen?- Det gäller att gå ut och visa det. Jag tycker att vi har visat det i några matcher att vi är ett lag som ska vara med där uppe. I dag vet jag inte vad som händer. Vi gjorde inte det vi skulle helt enkelt. Jag kan ta på mig den här förlusten. Man gör inte sådana misstag som jag gjorde. Jag brukar inte göra sådana. Det är jobbigt.