Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Kjell Strandberg: Osanning är både fult och fegt, Fredrik Svensson!

Att det skall gå mera än ett år innan något livstecken över mina frågor över huvud taget kommer! Det är både skamligt och brist på all normal anständighet. Men att sedan när mitt namn nämns i detta sammanhang så är största delen av det som skrivs osanning, då får inte stå oemotsagt och en reaktion därmed högst nödvändig.

Fredrik Svensson skriver: ”Kjell Strandberg fick både svar i VLT och bjöds in till dialog. De flesta av frågorna besvaras också på Västerås Science Parks hemsida.”

Först till vad jag menar är delvis sant av det Svensson skriver. Dåvarande vd Magnus Lundin ringde upp mig några dagar efter min debattartikel i januari 2010 och inbjöd mig att besöka Science Park för en konstruktiv dialog. Jag tackade nej till detta med hänvisning till att svaret på de tio frågorna ville jag ha offentligt, inget annat var förhandlingsbart.

Sedan till den osanning som jag menar Fredrik Svensson skriver. Jag har ännu inte fått några svar på mina tio frågor från den 8 januari 2010, varken muntligt, skriftligt, eller allra minst som jag krävt, nämligen offentligt med tillgång för alla invånare och skattebetalare i Västerås att ta del av. Inte ens efter att jag upprepade frågorna den 26 juli 2010 här på VLT Debatt har jag fått några svar.

När vi tydligen har så diametralt olika uppfattning om svar levererats eller inte så gör jag det lite enklare med att först ställa två frågor som skall leda fram till klarhet.

Två svar vill jag ha av Fredrik Svensson:

1. Redogör för var jag hittar Västerås Science Parks svar på mina tio frågor.

2. Var på Västerås Science Parks hemsida kan jag hitta svaret på mina tio frågor?

Om jag inte får ett klart svar på dessa två frågor så är det hög tid att avge svar på de tio frågorna från januari 2010 och det skall ske offentligt.

Ta nu hela styrelsen till hjälp och besvara mina tio frågor både sanningsenligt och klockrent. Intill den dag jag inte fått svar kommer jag fortsatt att avkräva svar med blåslampan tänd.

Jag är också helt säker på att om jag sviktar eller tiden är för knapp så är det många skattebetalare i Västerås som bevakar att svaret kommer.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel