Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Klart att sjuklövern är byxis inför nästa val

Återigen så kritiserar sossarna SD:s politik eller att SD utövar en politik man kallar löntagarfientlig. Man undrar om sossarna har förstått att man åsidosatt de mest elementära grunderna i svensk politik och den samarbetspolitik som Stefan Löfven så högt själv vill framföra men som han helt negligerar i dagens politik.

Nej sossar, det som nu sker i svensk politik gagnar SD och Jimmie Åkesson som framlagt förslag om samarbete men som helt negligeras av inte bara sossarna.

Jag förstår att sossarna och sjuklövern är byxis då SD troligen kommer att ha 2 miijoner väljare i nästa val, då gemene man upptäcker den ekonomiska situationen i Sveriges ekonomi, med skyhöga lån som åsamkats av en regering som missbrukat våra skattemedel och prioriterar migration framför svensk välfärd, så att det inte finns utrymme för skolreformer för att öka kunskapsnivån, medel till äldre- och sjukvården och åtgärder för att minska arbetslösheten.

SD:s förslag i migrationsfrågan för två år sedan är nu är verklighet. Då kallades de rasister, är ni nu också rasister? Nej sossar, lär er att samarbeta för Sveriges bästa. Då kommer ni längst och slipper kritisera partier och partirepresentanter för att de har en annan åsikt än er.

Leif Verner Andersson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare