Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

KLART: VLT bevakar VSK Fotbolls träningsläger på plats i Spanien: "Unik inblick"

 
VSK:s träningsläger 2020
Visa alla artiklar

Från den 10 februari till den 15 februari befinner sig VSK Fotboll i spanska Santa Susanna för att ladda upp inför superettan 2020.
Nu är det klart att VLT bevakar träningslägret på plats.
– Det ska bli väldigt spännande att på nära håll få se VSK-truppen svetsas samman, säger utsänd reporter Rasmus Ellvin.

Annons

Förra året laddade VSK upp inför comebacken i superettan med ett träningsläger i Turkiet. VLT tog då rygg på det grönvita laget och rapporterade allt som hände på plats.

I år är det den spanska östkusten och Santa Susanna som får besök av VSK under en vecka. Och precis som ifjol följer VLT med för att punktmarkera laget och ge er senaste nytt.

Veckan på VLT kommer bland annat innehålla:

✔ Senaste nytt i kvällsmagasinet #StudioVLT, direkt från spelarnas hotell i Santa Susanna.

✔ Liverapportering från samtliga träningar.

✔ Bildextra från spelarnas träningar och övriga träningslägret.

Dessutom blir det bland annat unika inblickar i hur VSK-spelarna bor och spenderar dagarna.

- Intresset för VSK Fotboll är enormt bland västeråsarna och bland våra läsare. Därför är det en självklarhet för oss att följa med till Spanien och ge en unik inblick i uppladdningen inför en ny spännande superettasäsong. Precis som förra året kommer VLT-sporten att storsatsa på bevakningen av VSK och detta är ett första steg i det, säger sportchef Peter Hoffström.

Utsänd reporter och VSK-expert Rasmus Ellvin ser med spänning fram emot lägret.

– Jag hade förmånen att vara med redan förra året i Turkiet, och genom det lärt mig förstå betydelsen av ett träningsläger. Det ska bli väldigt spännande att på nära håll få se VSK-truppen svetsas samman under nya tränarna Thomas Askebrand och Kalle Karlsson, säger han.

Förutom på vlt.se kommer man även kunna följa senaste nytt via våra sociala kanaler. Så följ VLT-Sporten på Facebook, Instagram och Twitter för att aldrig missa något. Utsänd reporter Rasmus Ellvin hittar du under @r_ellvin på Twitter.

Innan avresan till Spanien nästa vecka väntar dock ytterligare en träningsmatch för VSK, borta mot AFC Eskilstuna på fredag 14.00. En match som VLT sänder live på vlt.se.