Annons
Vidare till vlt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

KLART: VLT sänder Tillberga Bandy – under hela säsongen: ”Fantastisk nyhet”

Nu är det klart att VLT sänder flera matcher med Tillberga Bandy under säsongen.
– En fantastisk nyhet för alla bandyälskare och en riktigt roligt tillskott i vårt live-utbud, säger sportchef Peter Hoffström.

OBS! UPPDATERAD EFTER ATT PREMIÄREN SKÖTS UPP

VLT har redan sänt bandy under försäsongen. Då handlade det om VSK:s matcher i svenska cupen på både dam och herrsidan.

Nu utökar vi bandybevakningen med ännu mer livesända matcher.

Bandypuls är nämligen ny officiell partner till Bandyallsvenskan, och kommer att sända exakt hälften av matcherna i serien.

Hur många Tillbergamatcher det bli är ännu inte klart. Söndagens premiär mot Rättvik blev uppskjuten under torsdagen.

Men när serien väl drar igång kommer alla Tillbergas matcher även gå på VLT.

– Tittar man på resultaten på försäsongen så imponerar faktiskt Tillberga, man har lirat jämnt med allsvenska topplag och hotat elitserielaget Tellus. Senast körde man över seriekonkurrenten Jönköping.

– Det känns på förhand svårt att stoppa in Tillberga nånstans i tabellen, det kan faktiskt gå lite hur som helst för laget. Däri ligger ju också spänningen, säger Rikard Bäckman, redaktör på Bandypuls och projektledare för livesport på Bonnier News local.

För VLT:s kunder innebär nyheten att man förutom lokalfotboll, Rönnbys matcher i SSL och försäsongsmatcher med VIK och VSK Fotboll nu kommer kunna se live-bandy regelbundet.

– En fantastisk nyhet för alla bandyälskare och en riktigt roligt tillskott i vårt live-utbud, säger VLT:s sportchef Peter Hoffström.

Under nästa vecka presenteras en komplett matchlista fram till årsskiftet, vilka matcher Bandypuls sänder och vilka Tillbergamatcher som kommer gå att se på vlt.se.

För att kunna se Tillbergas matcher på vlt.se behöver man vara kund hos VLT.

För att kunna se alla allsvenska matcher på Bandypuls.se behöver man vara Plus Premium-kund.

Information om hur du blir kund hittar du här.