Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

KLART: VLT sänder viktiga streckmatchen mellan Skälby och Surahammar i innebandyettan

På lördag smäller Skälby IBK och Surahammars IBF ihop i ett glödhett derby i Pettersbergsskolan.
Nu står det klart att VLT-sporten livesänder matchen, som startar klockan 15.

Annons

– Den lokala herrinnebandyn känns hetare än på länge, och nu är det dessutom en oerhört viktig match i tabellen. Det känns kul att vi kan bjuda våra läsare på en så het match, säger VLT:s sportchef Peter Hoffström.

Det är tre oerhört viktiga poäng som står på spel när lagen möts på lördag. Surahammar på tredje plats har 35 poäng, och Skälby på fjärde plats har 32 poäng. Kais Mora, som jagar närmast bakom, ligger på 30 poäng när fem matcher återstår i serien.

De fyra första lagen i serien går till playoff om en plats i allsvenskan.

Surahammar har alltså möjlighet att öppna upp en klar marginal ner till Skälby vid seger – medan Skälby kommer ikapp och på allvar drar in Sura i streckstriden om de vinner.

När lagen möttes tidigare under säsongen var det Sura som drog det längsta strået. Skälby ledde med 3–2 i den tredje perioden, men två snabba Suramål gav dem en 4–3-seger.

Matchen som startar 15.00 kan ses av alla som prenumererar på något av VLT:s nyhetspaket. Gör du inte det ännu kan du hitta det paket som passar dig bäst här. Sändningen drar igång 14.50.